Mobil mérleg

Érdekli, hogy milyen tömegű árut mozgat..

  • A gépek túlterhelésének kivédése, a fuvarokmányok kiállításának ...

A gépek túlterhelésének kivédése, a fuvarokmányok kiállításának megkönnyítése, technológiai folyamatok ellenőrzése, vagy akár a veszteségek közvetlen elkerülése is fontos cél.

Mérleges raklapemelő
Kisüzemi, és kis-áruforgalmú raktárakba, gyáregységekbe kifejezetten ajánlott a raklapemelő berendezésekre szerelhető mérleg. Ez az egyik leggazdaságosabb megoldás a pontos, precíz méréshez, amennyiben az áru. A mérőeszköz az emelővel felvett raklap tömegét méri meg. Adatátviteli eszközzel felszerelt változatai nagy bonyolultságú logisztikai rendszerek valósidejű adatszolgáltató eszközeiként is működtethetőek.

Targoncamérleg
Az anyagmozgatás, a tárolás, a gyártás minden területén hasznos a berendezés, ahol fontos a mozgatott anyag pontos tömegének ismerete. A targonca felszerelhető továbbá olyan berendezésekkel, melyek ezeket a mért értékeket azonnal kinyomtathatják, vagy elektronikus jel formájában megküldik a raktár irányítási rendszerbe feldolgozásra. A mérés gyors és pontos (hibahatár egy ezreléken belül!), továbbá objektív és eredménye visszakereshető!

Daru - horog mérleg
Gyártó egységekben, építkezéseknél egyaránt alkalmazható mérő berendezés, melyet a daru horgára lehet akasztani tömeg mérés céljából.
Mint minden mérleggel, ezzel is elkerülhetjük a nem kívánt túlterhelést, de egyidejűleg használhatjuk ellenőrző mérésekre is. A berendezés többféle kialakításban, funkcióval ellátva, minden horgos darura alkalmazható. Ezek egyaránt alkalmasak üzemen belüli és kültéri használatra.