Értékesítés

Értékesítés

Flexibilis targonca bérlési konstrukciók - bértargoncával hatékonyan megoldhat minden szállítást, rakodást.


- Egyedi igény felmérése, tanácsadás, igény szerint szállítás és üzemanyag ellátás megszervezése és karbantartási szolgáltatás
- Minden bérleti ügyletet előzetes egyeztetéssel kezdünk
- Nem maradjon tisztázatlan kérdés, mint például méret korlátozás, üzemmód, teljesítmény, felszereltség, kiegészítők stb.
A folyamatos és biztonságos targoncás anyagmozgatás technikai feltételeinek biztosítására különböző bérleti konstrukciókat kínálunk flexibilisen, formalizált szerződéssel, vagy az egyedi igényekhez alakítva: választható egy egyszerű, heti targoncabérlettől kezdve a változó gépigény folyamatos biztosítására kötött komplett szerződésig. Igény esetén gépkezelőt is tudunk biztosítani, továbbá segítünk megszervezni a gépek ki- és beszállítását.

Gázos, dízel, elektromos üzemű homlokvillás targoncák, különböző emelőmagassággal és felszereltséggel. 1- 8 tonna teherbírásig
A legtöbb igényt ez a csoport elégíti ki; teherautók le és berakodása, raktárak közötti anyagmozgatás, géptelepítések anyagmozgatása.

Raktártechnikai berendezések, tolóoszlopos és gyalogkíséretű targoncák
- Különböző méretű és emelőteljesítményű belső logisztikai berendezések.
- Állványrendszerek építéséhez, bontásához, raktár átrendezéshez, de kényes munkaterületen végzett kisebb építési munkálatok során is hasznosak.

Nagy teherbírású targoncák 8 tonna fölött
Különleges, 25-30 tonna teherbírású targoncák
Egy-egy napos speciális munkavégzéstől egészen a hónapokig tartó szállítástechnológiai fejlesztések helyettesítésére is bérelhetők.

Komplett targoncás anyagmozgatási szolgáltatás
A teljes tevékenység gépi, személyi és szervezési problémáitól szabadulhat meg, egyidejűleg igazi profinak adva át a rakodási, anyagmozgatási és szerviz tevékenységet. Ilyen konstrukciók lényegében egyösszegű költségként fedik le a targonca bérleti és szervízdíját, illetve az azt kezelők juttatásait.