Tanácsadás

Tanácsadás

Raktártechnikai berendezésekre műszaki tanácsadást, tervezést, dokumentálást vállalunk. Megmutatjuk, hogy elkerülhetők az üzemeltetési kockázat veszélyei.

Felmérést követően, ajánlat szerint elvégezzük
- berendezések felújítását, modernizációját
- kötelező, időszakos vizsgálatok előkészítését, végrehajtását és dokumentálását
- hiányos dokumentációk beszerzését, pótlását
- rendszeres karbantartások és átvizsgálások ütemezett elvégzését
- eseti javításokat

Raktári állványok vizsgálata
A raktárak üzemeltetésének kockázatelemzése szerint a baleseti kockázat jelentősen csökkenthető a targoncák és az állványrendszerek esetében, ha azok mindig biztonságos használatra kész állapotban vannak. Mégis, a munkavállalók egyharmadát veszélyezteti munkahelyi baleset, és évente tízezernél több munkabalesetet jelez a statisztika.

Ez a helyzet mindenképpen kezelendő vezetési kockázat.
Egy jó üzleti döntéssel megoldhatja ezt a problémát: a szükségtelen és költséges kockázat vállalása helyett választhatja a gépei, állványrendszerei időszakos biztonsági felülvizsgálatát és minősítését.

Mielőtt az időszakos vizsgálat jegyzőkönyvi érvényessége lejár, cselekedni kell. Fontos, hogy a vizsgálati jegyzőkönyv szakértői javaslatokat is ad az esetlegesen talált eltérések vagy hibák javítására. Így közvetlen és hatékony ráhatással, jól kezelheti az üzemeltetéssel járó munkabaleset és anyagi kár kockázatát.

Ne hagyja, hogy baleseti vagy anyagi kockázat veszélye kerülgesse, esetleg romok legyenek a kialakított működési területe helyén!